HTML

Ausztrália

Ausztrália

Linkblog

^^

2009.11.18. 11:07 brigee


Hu hát eltelt egy pár na mióta nem írtam.Sajnos a lakás még nincs meg :(:(:(..úgy tűnik nem Berwick-be költözünk hanem Pakenham-be.Apa nagyon sokat dolgozik :/ Szinte mindig bent van..reggeltől este 7-ig vagy 8-ig.
Voltunk az óceán parton is,csak az a baj hogy nagyon hideg volt a víz (már kétszer voltunk..egyszer Tamékkal egyszer pedig anyuékkal :D
A héten megyünk a partyba Zsével..valami beöltözős buli..tipikus 16 éves ami a rongyrázásról szól(alig várjuk :) xd )Jövőhéten Tam-éknál alszunk.Nagy Ps party lesz :D. Nekem egész jó a melóhelyem.Vasárnap felvisz a főnököm a hegyekbe a többi dolgozóval, és karácsonyi buli lesz.Elég érdekes mert a szakács az étterembe olyan mint az amerikai filmekbe.A nagy fekete magnót bevitte a konyhára és mindig táncol és énekel vagy épp piszkálja a vendégeket hogy miért kell ennyit enni :D.Jó fej srác :D.Elkezdtük az angol tanfolyamot is Zsével.Zsé a "profik" közé került én meg kettővel alatta vagyok :D De nem a kezdő csoportba! Haladás..:D Az osztálytársaim mind kínaiak,japánok és koreaiak..egy lány van csak akinek úgy áll a szeme mint nekem :D Elég szigorú a suli--80% teljesíteni kell magyarul nem lehet hiányozni..ha meg nagyon sokat hiányzok elveszik a vízumomat..(elég érdekes :S) Délután járunk suliba. Nagyon jófej mindenki és segítőkész (még a buszosok is...itt nem úgy megy hogy becsukják az orrod elött az ajtót..hanem megvárja hogy felszállj :D).Már elég jól megy a vonatkozás is.Párszor persze sikerült eltéveszteni az irányt,és plus 2 órát vonatoztunk..volt hogy jó helyen szálltunk le de körbementünk mindenen...egyszóval voltak érdekes dolgok de hát mikor nincsenek..:DSok a póóóók!!!! x) Ilyen kis házipókok de van akkora is mint a tenyerem:D Szerencsére még nem találkoztam ilyennel, de Zsé már igen :S Putyinéni csak annyit mondott az ő kis pókjára hogy ez a háziállata (milyen kedves :D) Szóval minden rendbe de lehetne már lakásunk..mindenkinek könnyebb lenne.Ha minden jól megy jövőhéten már lesz :).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://brigee.blog.hu/api/trackback/id/tr351533904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása